Jessica Gobius du Sart

JESSICA GOBIUS DU SART

“Mijn missie is om voetproblemen bij mensen op een deskundige manier te verhelpen en te voorkomen en dat in een prettige sfeer! Door regelmatige bijscholing, training en bezoek aan vakbeurzen, zorg ik dat ik op de hoogte ben van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen op mijn vakgebied.

In mijn ruime praktijkruimte, op de begane grond, maak ik gebruik van moderne apparatuur, waaronder een nattechniek motor en een professionele stoel. Ik zorg voor de nodige aandacht, waarbij hygiëne een belangrijk uitgangspunt is.

Ik wens dat u met een tevreden gevoel mijn praktijk verlaat, zodat u graag terug komt voor een volgende behandeling of een deskundig advies.”

ADVIEZEN

Door de deskundige opleiding bij de Noord Nederlandse Academie en Pediroda, ben ik in staat om goede voetverzorging te verlenen en onderbouwde adviezen omtrent de verzorging van uw voeten te geven.

Om mijn kwaliteiten als pedicure te waarborgen en mij verder te specialiseren volg ik opleidingen, cursussen, studiedagen en bezoek ik vakbeurzen. Op die manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken die mij binnen mijn vakgebied van pas komen.

PROVOET LIDMAATSCHAP

Pedicure Voetzorg Wezep is aangesloten bij ProVoet.

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een proffesionele manier.

Waarom naar de pedicure?

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. Dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam heel veel. Uw voeten verdienen extra aandacht. Pijnlijke voeten kun je voorkomen of verhelpen door een bezoek aan de vakbekwame pedicure. Pedicure Voetzorg Wezep is aangesloten bij ProVoet. Dit is voor u een extra zekerheid dat uw voeten de juiste behandeling en verzorging krijgen die ze verdienen.

Wat doet de pedicure precies?

Ik heb als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen!

Daarnaast zorg ik ervoor dat uw voeten er mooi verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijder ik eelt en likdoorns. Ook knip en frees ik uw nagels op de juiste wijze en kan ik u helpen om nagelproblemen op te lossen. Tevens geef ik u advies bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bied ik deelbehandelingen aan en kunt u een ontspannende pedicure SPA-behandeling of een cosmetische behandeling boeken. In mijn praktijk kunt u producten aanschaffen die u helpen uw voeten thuis op de juiste wijze te verzorgen.

DE PRAKTIJKRUIMTE

Ik werk vanuit mijn ruime praktijk die gevestigd is op de begane grond en bereikbaar is door een eigen ingang.

U wordt door mij persoonlijk ontvangen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zowel de behandelruimte als apparatuur voldoen aan de code eisen van het voetverzorgingsbedrijf.

De praktijk is centraal in Wezep gelegen en eenvoudig bereikbaar aan de doorgaande weg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op slechts enkele meters afstand van de ingang van de praktijk.